Стойчо Младенов коментира равенството 1:1 с Локомотив София. ЦСКА игра от 27-ата минута в намален състав заради червен картон на Венцислав Василев.

„Искаше ми се да победим днес, за да посветим успеха на бате Крум (б.р. - на този ден миналата година почина Крум Янев. Един мач в две различни полувремена. През първото изключително бавно, мудно, тромаво, увлякохме се по играта на Локомотив. След изгонването на Венци Василев успяхме да коригираме играта и да потърсим обрата. Бяхме близо до победата, но ни трябват още неща, върху които трябва да работим, за да надиграваме противниците и да постигаме нужните победи“, заяви Стойчо Младенов.

„Днес се толерираше накъсването на играта, бавното отсъждане, бавното изпълнение на статични положения. Всичко това беше с умисъл да се бави развитието и остротата на играта. И това беше толерирано и оставяно произволно да се прави от футболистите на Локомотив. Съдията трябваше да бъде по-адекватен, но каквото е видял, това е свирил. Вие сте хората, които сте в правото да коментирате и критикувате“, допълни Екзекутора на Ливърпул.

„Трудно се излиза от тази ситуация, но това, че демонстрирахме характер, показахме, че наистина има живот в отбора и отборът иска да излезе от кризата. Знам, че е много трудно, но с качествата и характера на футболистите, ще излезем от ситуацията. Най-малка вина имат момчетата за това развитие на нещата. Значително има подобрение във всяко отношение, като комбинативност и постройка подобряваме нещата. Фактът, че с човек по-малко надиграваме Локомотив, говори добре. Подобряваме и физическото си състояние. Нормално е с още една и още една седмица да натоварваме издръжливост“, каза още Младенов.