Стойчо Младенов обобщи ситуацията около клуба, след като участва в благотворителния мач между спортните журналисти и треньорите.

“Няма невъзможни неща. В България обаче като знаме българския шампионат, странични фактори влияят върху развитието на мачовете, а с това и на края на първенството. Нека ги оставим мачовете през сезона, те ще покажат колко имаме шансове“, каза Стойчо Младенов за възможността ЦСКА да гони първото място през пролетта.

„Ако сме искрени и професионално гледаме на нещата, с влизането на мен и на моя екип и с част от ръководството съумяхме един отбор, който беше отписан от всички вас, без изключение. Кажете си го, не си кривете душата, вие бяхте отписали ЦСКА. Ние направихме така, че да възродим отново името ЦСКА, амбицията, характера. И да се възвърнем отново на победния ход и от почти загубена титла бяхме в играта до последния кръг. Всичко е въпрос на опции (последния мач Платини, когато играе слабо, имам ли опция да го замени)”, допълни Екзекутора на Ливърпул.

“Ако направим в ЦСКА това, което искаме, ще бъдем по-добре. Започнахме един шампионат в ситуация, която всички я знаят, но платените клакьори я изкривяват. Започнахме с 12 състезатели, след евротурнирите предприехме рязък завой, което нещо трябваше да направи. Дойде една група от Локо Пд, доколко те помогнаха, ще преценяваме. Преминахме през период с малко футболисти. След 1 месец успяхме да картотекираме и останалите. Остана един Мишел Платини, който се включи и започнахме да сглобяваме и да правим отбор, стил на игра, което в процес на мачовете се промени в бързи темпове. В момента имаме един боеспособен отбор към, който трябва да се добави класа“, каза още Младенов./БЛИЦ