Стойчо Младенов коментира победата на ЦСКА със 7:0 срещу Любимец, както и актуални неща около отбора.

"Доволен съм от това, че имаха възможност да поиграят тези, които по-малко взимаха участие в мачовете до момента. Исках да видя юношите и показваме, че работим правилно с тях. В такива мачове те трупат самочувствие. Искам Антон Карачанаков да си върне този блясък, в който се представяше в предишния ми престой. Изискванията към него не са като към юноша, а към изявен играч", заяви Младенов по повод двубоя с Любимец.

На въпрос, каква равносметка ще направи до момента, треньорът каза: "Имаше мачове, в които не трябваше да загубим, а паднахме. Мачове като с Локомотив Пловдив и Черно море. Дори, ако не бяхме загубили, а да бяхме завършили наравно, щяхме да сме на друго място в класирането. Най-важното е, че клубът се спаси, да благодарим на хората, които го направиха. От тук нататък трябва да вдигаме този голям клуб, който беше пред унищожаване. В началото въобще не съм мислил за точки и класиране, съвсем други ми бяха грижите. Исках да събера отбор. После ни дойде по-друг апетит, сега мислим по-различно. Целите, които ще си поставим за пролетта, трябва да са коренно различни. Всичко зависи от зимните попълнения, но за да вземем даден добър футболист, той е вързан с договор, за когото трябва да платиш пари. В момента нямаме такава възможност. По всяка вероятност ще се прави това, което беше през лятото, ще се насочим към свободни агенти и хора от вътрешния ни шампионат."

По повод предстоящия осминафинал-реванш срещу "Левски" Стойчо Младенов заяви: " Разбира се, че имаме идея как да проведем мача. Днешният мач също бе преводен с мисълта за предстоящото дерби. Никой не може да предрече какво ще се случи в него. Надявам се с Божията помощ ние да надделеем и да продължим напред за Купата. Независимо как са завършили предишните дербита, никой не може да каже как ще завърши следващото. Надявам се да изиграем добър мач и да елиминираме Левски.“/БЛИЦ