Оперативният директор на ЦСКА 1948 Стойчо Младенов коментира изтегления жребий за полуфиналите на Купа на България. „Червените“ се паднаха срещу Локо София, като в първия мач са гости.

„Надявам се да се справим и да играем финал. Вярвам, че ще постигнем нашата голяма цел. Не се отнасям с неуважение, а напротив - с уважение. Локо София си възвърна много бързо авторитета, след като беше изхвърлен преди време от професионалния футбол.

„Имаме закачка с директора на Локо София Иво Котев, затова се зарадвах, като се паднахме един срещу друг. Сигурен съм, че Локо ще търси реванш за успеха ни с 6:0 за първенство.

Мач с мач не си приличат. Купата е нещо различно. В шампионата, като загубиш точки, можеш да ги компенсираш. В два мача ще покажем, че сме по-добрият отбор. Вярвам, че ще успеем да елиминираме Локомотив и ще играем финал“, сподели Стойчо Младенов.

„Ние сме отбор с характер и играем всеки мач за победа. Не е толкова от значение, че вторият мач ще е в Бистрица. Купата е турнирна битка. Нормално е, че има напрежение. Много други отпаднаха и ги няма“, каза още директорът в ЦСКА 1948.