Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че е знаел за пародията, която вчера се разигра в Перник. Домакините от Миньор излязоха с юноши и паднаха от претендента за титлата и преследвач на “червените” Лудогорец с 0:7.

“Ние го знаехме предварително, не може да кажете, че и вие не сте го знаели. Има ръководители, които трябва да реагират, защото това е скандално. Представете си, ако това се случи в Германия или Испания, страни към които се стремим. Представете си какво ще се случи с този клуб и ръководители, ако това стане там. Очакваше се това нещо заради поведението им и изявленията на ръководни фактори. Те подсказаха какво ще се случи и не беше тайна за никого. Ние мислим за следващия мач, той е финал за нас. Ако вземем и него, отиваме към следващия и така до края”, заяви Стойчо Младенов след победата над Славия днес с 1:0.

“Търсихме трите точки и ги постигнахме, от това съм най-доволен. Извадих Томас, защото исках да засилим играта ни в офанзивен план, липсваше ни човек близо до Мораес, който да създаде по-голяма сила в дълбочина. Получи се, Мораес и Костов създадоха и отбелязаха попадението. Нямаме други офанзивни футболисти, повечето са ни с дефанзивни функции. И двамата, които са по-офанзивни – Мораес и Карачанаков, играха, после влезе и Костов. Тези юноши не една и две точки прибавиха към актива ни, което ме прави щастлив. С всеки изминал мач започват да носят отговорност. Червената фланелка и емблема тежи много и те издържат на напрежението. Преди всичко е духът на ЦСКА и младите се защитават по най-добрия начин”, завърши легендарният футболист и наставник на “армейците”./БЛИЦ