Стойчо Младенов, който само преди година изведе ЦСКА до шампионската титла, днес се появи на стадион “Българска армия” и изгледа контролната среща на “червените” с Академик (София) (2:2). Младенов бе на трибуните, за да проследи изявите на своя син Стойчо Младенов-младши, който се отчете с асистенция в двубоя.

"Дойдох и заради сина ми, който игра за Академик и много ми хареса. Няколко пъти направи доста класни отигравания и това ме зарадва, заяви Младенов. Той не пропусна да пожелае на Любослав Пенев успех като треньор на ЦСКА и шампионска титла догодина. На въпрос дали може да се завърна на “Българска армия”, той отговори: “В момента съм безработен. Имам оферти, но не искам да ги коментирам.”
 
Младенов заяви, че е доволен от престоя си в Саудитска Арабия, защото е постигнал целите, които са му поставени. Така той отговори на въпрос дали е доволен от работата си в Ал Ахли, с който се нареди на трето място в местното първенство.
 
Екзекуторът на Ливърпул не пропусна да коментира и предстоящата по-късно днес световна квалификация срещу Ейре. "Имаме по-добър отбор, и всички предпоставки да спечелим. Знаем, че ирландците са непримирими и се борят до последната минута. Но ние пък имаме техника и то скоростна техника, така че смятам нашия отбор за по-добрия от двата," завърши Младенов./БЛИЦ