Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов изригна след отпадането от Мура. “Червените” стигнаха до равен 1:1 в София и след 0:0 в реванша напускат евротурнирите. Това е една от най-срамните страници в историята на ЦСКА в Европа. Стойчо Младенов заяви, че ще иска спешна среща с ръководството, на която да бъдат решени неговото бъдеще и това на клуба.

“В ЦСКА не може повече да се живурка, не може. Не може хора да продължават тук да живуркат по 2-3 години. ЦСКА не е сиропиталище! Който остава, остава, който не, да си занимава. Не може един търговски директор да ходи да разправя на изгонени футболисти: “Спокойно, ще ви върнем”. Един ден ги гоня, а те на другия идват пред вратата. Не може да съществува това нещо в ЦСКА. 20 години, стига толкова. Преди нещо ви казах, че съм обещал нещо на феновете. Знаете ли какво беше?! Те поискаха от мен да не си тръгвам, каквото ще да става, да не си тръгвам. Ако ме изгонят, да ме гонят. Но аз ще стискам зъби, може да се изпочупят, но ще стоя. Това е! Ако обаче ме оставят, ще отрежа много глави, да знаете”, заяви Стойчо Младенов.

“Отговорността я поемам аз, не се крия. Разбрахте ли защо резервите са по-добри от титулярите. Защото не са картотекирани. Те не могат да играят. Да видяхте днес централен нападател, да притежаваме класа. Играхме слабо през цялото второ полувреме, не можехме да се познаем. Създадохме доста голови ситуация, но липсваше класата, за която от 2 месеца говоря. Срам ме е да погледна момчетата, които дойдоха до подкрепят отбора. Какво да коментираме повече. Защо в Лудогорец не попитате Петев тези чужденци кой ги води, или в “Левски”. Само в ЦСКА се хвърля вината върху треньорите. Да не би Милен Радуканов да е правил селекцията или Гьоре, или предишния треньор. Тук трябва да се видим с ръководството и да се вземе правилното решение. Защото не може така да продължаваме. Нещата са много лесни, хората на Запад го правят”, допълни наставникът.

“Аз не правя селекцията, тя трябваше да бъде приключена на 10 април. Ние не отидохме да видим нито един футболист с очи. Не може да правиш селекция от екранче 20 на 20 сантиметра. Друго е да го видиш на терен този играч, да видиш дали ще ти пасне на схемата. Това са неща, които безмислено ги дискутираме. Жалко за феновете, защото тази игра е за тях. Не е нито за собствениците, нито за мен или за вас, журналистите. Бъдете сигурни, че аз ред в къщата ще вкарам, ще има организация”, завърши Стойчо Младенов./БЛИЦ