Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира категоричния успех с 3:0 срещу ЦСКА.

“След 3:0 срещу ЦСКА коментарите може би ще бъдат пресилени. Победите са хубаво нещо (усмихва се). Даже много хубаво. Ще дойде и момент, в който ще има и загуби. Не трябва да изпадаме в еуфория след тези победи. Този път, по който вървим в момента, е добър. Надявам се да повишим класата си. За мен няма перфектен отбор, няма перфектен треньор. Има неща, които трябва да изчистваме”, заяви Стойчо Стоев.

“Не, не съм очаквал такъв успех. Видяхте, че подходихме сериозно. Въпреки тежкия мач с Партизан, не подценихме съперника. ЦСКА беше достоен противник, можеше да се върне в резултата. Отборът се представи на добро ниво. Успехи в един турнир като Шампионската лига винаги носят самочувствие. В дадени моменти обаче не ми хареса, че подценявахме ситуации и давахме инициативата на ЦСКА. При 2:0 малко подценихме остатъка от мача”, допълни наставникът.

На въпрос, ЦСКА ли е най-слабият противник, срещу когото Лудогорец е играл, Стоев отговори тактично: “Вижте, не искам да квалифицирам никой противник. ЦСКА си е ЦСКА, даже днес според мен дадоха над сто процента от възможностите си. При тях нещата станаха много бързо, правят отбор в движение и сигурно ще се изправят.”

“Имаме мач срещу Локомотив Пловдив, после ще разузнаваме Базел. След като не са започнали мачовете оценявам шансовете ни срещу швейцарците 50:50. Аз обаче съм и реалист, знаете Базел какво правят в последните години. Излизаме обаче и играем без притеснение. За мен цикълът сряда-събота е добър, в чисто футболен аспект. Не знам защо толкова се плашим. При нас е добре, че имаме дълга резервна скамейка и равностойни играчи и дано така продължаваме”, завърши треньорът на разградчани./БЛИЦ