Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев, който спечели първа титла в своята треньорска кариера, заяви след победата с 1:0 над Локомотив (Пловдив), че е толкова щастлив в този радостен за него момент, че не иска да мисли за бъдещето си. Спецът благодари на футболистите си и всички в разградския клуб, както и се поклони на феновете, които скандираха името му.

"Бог ни възнагради, съвсем заслужено сме шампиони", отдъхна си Стойчо Стоев след успеха, който гарантира титлата на тима му.

"В момента, за да сме тук, момчетата положиха доста труд. Голямо доверие имаше между нас. Показаха доста добри игри и неслучайно спечелихме шампионската титла. Радостно е, че в по-предните кръгове успяхме да спечелим, а не да чакаме края. Чувствам се горд с футболистите, истински професионалисти, много свестни и като хора. Съвсем заслужено сме и на този връх", продължи Стоев.

"Знаем, че ни предстои след седмица финал за Купата, ще подходим отговорно и към него, здраво стъпили сме на земята. Но нека един ден се порадваме на този успех. Заслужихме си го", добави наставникът на шампионите.

"В този момент се чувствам толкова щастлив, че не искам да мисля за бъдещето, а за този момент, който изживях преди секунди. Момент, който чакам от толкова дълго време. Тежки моменти винаги е имало... напрежение, имали сме и не толкова удачни мачове, създавало се е напрежение и отвън, и аз съм изживял доста трудни моменти", коментира още Стойчо Стоев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ И ГОЛМАЙСТОРСКА ЛИСТА