Бившият треньор на Лудогорец Стойчо Стоев, който се оказа един от вариантите за „Левски“ след Нова година, говори лаконично за възможността да поеме „сините“ пред „Меридиан Мач“. Зад кандидатурата му за работа на „Герена“ стоят мастити фигури на и извън „Герена“. Според запознати вече са проведени разговори със специалиста и той и изразил готовност да започне работа. След появилите се през миналата седмица информация за подобна възможност, Георги Иванов-Гонзо в събота беше категоричен, че от пролетта начело на „Левски“ застава Димитър Димитров-Херо.
 
„Не искам да говоря по темата „Левски“. Няма да разкрия желанието си, защото така при всяко положение ще има много интерпетации. Със сигурност искам да работя, но като повечето треньори без ангажимент ми е трудно да кога ще започна в даден клуб. Изчаквам оферти и до Нова година едва ли ще съм започнал работа“, коментира Стоев. Той допълни, че на този етап не е водил конкретни разговори с шефовете на „сините“.
 
Както е известно, „Левски“ има устна договорка с Димитър Димитров. Мениджърът Мирчо Димитров обаче обяви, че търси работа на Херо в страните от бившия Съветски съюз.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите