Черно море най-после успя да постигне победа в "А" група. "Моряците" надделяха с 2:1 срещу аутсайдера Монтана и спряха лошата си серия. Последната победа на варненци в първенството датираше от 28 ноември - 2:0 срещу Миньор (Перник), след което последваха 6 двубоя без успех, за да се стигне до днешното 2:1 над селекцията на Стойчо Стоев.

Старши треньорът на Монтана коментира мача, като прояви реализъм.“Като цяло се получи оспорван мач. Преобладаваше футболът, а не единоборствата. И двата отбора се стремяха да играят добре, за разлика от съдията. За мен този съдия е под всяко ниво за “А” група. Колкото фаула ни даде, всичките бяха в централната зона. Това е българското съдийство. Не трябва да се говори за него, заяви Стоев.

“Не са се предали футболистите ни. Напрежение има, но стилът на игра ни е офанзивен. Не обичам защитния и случайния футбол. Докрая ще игаем по същия начин. Ще се стремим да извличаме точки. От мач на мач играем по-добре, просто ни трябват точки. До последно си гоним спасяването”, допълни Стоев.

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА, РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И ЛИСТА НА ГОЛМАЙСТОРИТЕ