Треньорът на Миньор (Перник) Стойчо Стоев заяви след контролата с Пирин (Разлог) - 1:1, че финансова неяснота се отразява на тима му.

„Всяка контрола е полезна, все пак исках да видя новите момчета – Владинов и Юруков. За съжаление с Юруков стана неприятен инцидент, но това е футболът”, заяви Стоев, след като новото попълнение Йордан Юруков получи аркада и бе заменен още в 7-ата минута на контролата.

"Нещата в отбора може би с времето ще се успокоят, сега е прекалено рано да се говори за успокоение. Надявам се от другата седмица да има ползотворни неща, които да дадат нужното спокойствие на футболистите. Тази финансова неяснота ни се отразява. Не се притеснявах в подготвителния период, тъй като се надявах, че до началото на първенството нещата ще се нормализират”, каза още Стоев.

„Не ме притеснява, че Локомотив (Пловдив) са били ЦСКА в контрола. За този мач ще подходим по съвсем друг начин. Надявам се най-вече да има спокойствие през седмицата, за да се представим на ниво и в двубоя”, добави спецът по повод предстоящата среща от 5-ия кръг на "А" група между Миньор и Локо (Пд) на "Лаута".