Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев разкри, че играчите на тима вече приемат шеговито забавянето на заплатите.

„Паричните проблеми на в клуба не влияят на тяхната играчите. Вчера говорихме с тях, а закъснението на парите те го приемат весело и шеговито. Дотолкова са свикнали с това, че дори се шегуват и го смятат за нещо нормално. Това няма да се отрази на играта им. Те разбират положението в клуба”, заяви Стоев на пресконференцията си преди мача с Хасково. Двубоят е утре от 17:00 часа.

„Няма да подценим тима на Хасково. Емил Велев сигурно е приготвил някакви изненади. На приказки е лесно, но терена не винаги се получава, това което ми се иска. С течение на времето, отбора ще заприлича на такъв какъвто ми се иска – да умее да играе агресивно, да пресира, да сменя темпото, но това не става изведнъж. Това, което виждам в тренировъчния процес, с времето нещата ще станат по-добре”.

„Гикиевич и Домовчийски трудно ще бъдат заедно на терена. Полякът още не се е сработил напълно, а и не съм пробвал схема с двама нападатели. Няма как това да се случи изведнъж и да рискувам. Йоргачевич все още е контузен и пропуска и двата мача с Хасково”, каза още треньорът на „Левски”.

„Доверието между футболист и треньор се изгражда във времето. Някой път трябва много време, докато играчите повярват изцяло в треньора. Месец, два или три не са достатъчни понякога. Нормално е в група от 20 футболисти не всеки да е убеден в това, което се изисква от него. Не съм перфектен и греша някъде, но надали има някъде човек, който е безгрешен”, завърши Стоев.

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015