Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе доволен от играта на отбора си, но след като тимът е изоставал с 0:2. Шампионите победиха с 3:2 ФК Краснодар в последния си мач от лагера в Испания.

„Доволен съм от резултата, имам някои забележки към играта, не ми хареса как започнахме мача. След 2:0 вече ми хареса отборът, заиграха по-бързо, по-близко до хората, затваряха пространствата, биеха за първа топка, и неслучайно изравниха,“ заяви Стоев след 3:2.

„През второто полувреме като цяло се поразвали мачът от многото промени. Но има какво да се желае, има отделни футболисти, от които очаквам много повече. Има още неща, които не ми харесват, но има и неща, които вече се проявяват, особено във фаза защита. Има някаква скорост, която се дава от фланговите футболисти, от холандците. Малък проблем е, че играем малко бавно, когато сменяме фронта на атаката. Но се опитваме да контролираме топката, да има мисъл, агресия, дълбочина на атаката, това до голяма степен се получава“, добави наставникът.

„След всеки мач им показвам грешките. Те също са наясно с това, но се опитваме да изчистваме грешките. Не сме идеални. Свършихме това, което бяхме планували. Имахме и сериозни контроли и в Турция, и най-вече тук в Испания. Това е начин да свикват да се противопоставят на всякакъв стил на игра и да побеждават,“ категоричен бе Стоев и завърши: „Имаме си слабости, надали има отбор в света да няма. Хубавото е, че се опитваме, и самите футболисти се опитват да чистят както индивидуалните слабости, така и слабостите ни като отбор.“

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКA