Треньорът на Миньор Стойчо Стоев ще трябва да се справя с атаките на Берое в предстоящото гостуване без основния си централен защитник Борислав Стойчев, който е наказан за натрупани картони. Мястото на бранителя до Даниел Златков се очаква да заеме Адриан Олегов.

Стоев няма да може да разчита и на трайно контузения нападател Румен Рангелов. Мачът от 22-ия кръг на "А" група е в събота от 15:00 часа на стадиона под Аязмото.

"Затова имаме 25-26 футболисти. Надявам се всеки да си чака шанса. Изградихме си някакъв имунитет да не губим. Това не значи, че няма да дойде такъв момент, когато ще паднем. Оценяваме обаче, че и да се случи, вече отборът е изграден като сериозни футболни качества. Имаме визия", сподели Стоев на пресконференцията преди двубоя с Берое.

"Футболистите ни вече осъзнаха собствените си възможности. И че срещу всеки един отбор може да се представят на висота", продължи спецът.

"Определено потенциалът на Берое не е никак малък. Неслучайно миналата година завоюваха и Купата на България. Имат доста основни футболисти. В Стара Загора ни очаква вълнуващ мач", каза Стоев за предстоящия съперник.

Групата на Миньор за гостуването на Берое: 
Иван Чворович, Николай Банков, Николай Христозов, Даниел Златков, Костадин Марков, Ванчо Траянов, Горан Янкович, Явор Въндев, Фарес Брахими, Милен Василев, Илиян Илиев, Адриан Олегов, Васил Божиков, Ивайло Цветков, Том, Самир Аясс, Петър Петров, Томислав Павлов, Любомир Тодоров, Димитър Петков