Лудогорец победи Левски с 1:0 в дербито на 21 кръг на "А" група. Единственото попадение реализира Вандерсон в 61-ата минута.

"Не трябваше чак след гола да играем атакуващо и офанзивно, а още от началото. Но може би това е процес на развитие на този клуб. Може би трябва да свикне с това независимо, че срещу себе си имаме отбор като Лудогорец. Малко повече увереност и самочувствие ни липсва на този етап. След гола стояхме добре, създадохме някои ситуации. Липсват ни определени умения, за да преодолямаме такива отбори“, коментира Стоев.

Попитан за ситуацията при гола Стоев каза: „Не искам да коментирам. Наистина топката излизаше в аут, Пламен я изпусна и излезе в ъглов удар. Стават грешки, но не бива от такива непредизвикани грешки да даваме възможност да ни вкарат голове.“

"Ситуацията ме принуди да играем с двама нападатели, тъй като дали ще загубим с един или с три е все загуба. Не мога да кажа, че футболистите не се опитаха, но късно реагираха. Още от началото трябваше да играят така, за да си направят мача по-лесен. Има някакъв страх, че можем да загубим топката и само я губехме. Просто време да добият тази уверенст, че могат да контролират топката и от там за създават положения“, коментира още Стойчо Стоев.

На въпрос за сметките за първата шестица треньорът отговори: "По принцип винаги има теоретични шансове, но нека "Ботев" Пловдив спечели първо. Вече не всичко зависи от нас. Надявам се другите отбори да играят за себе си, а не за други.

За Божидар Краев Стоев каза: „Твърде много искаме от това младо момче. Още не е готов за сериозните двубои. Той все пак е на 17 години. Има доста неща, върху които трябва да се работи. При всички не се получи. Получи се чак след гола. Тогава започнахме да владеем топката.“

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015