ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Лудогорец официално представи новия си треньор Стойчо Стоев, който замени Ивайло Петев начело на шампионите. Изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев връчи на спеца фланелка с любимия му номер 11, както и го закичи с шалче на клуба. Договорът на Стоев е до края на сезона.

„Имам бегла представа за отбора. По-обстойна ще имам в процеса на работа. Познавам момчета, защото съм бил треньор на отбори и сме играли срещу тях. Не са случайни футболисти. Тепърва ще ги опознавам както като спортно-технически характеристики, така и като чисто човешки. Това е много важно, за да може да направим един добър екип, който да радва феновете в Разград. Лудогорец в момента е в летаргичен сън", каза Стоев на брифинга по представяното му в Разград.

"Всеки треньор си има някакви виждания за футбола. На мен стила на Лудогорец ми харесва. Този контрол на топката е добър", добави спецът.

"Аз имам някакво самочувствие, че мога, не съм имал колебание, нито някакъв страх, просто приех предложението. Целта е да се вдигнат футболистите, и те го могат. Дали ще има смени в треньорския щаб, ще може да се говори след четвъртък", каза още Стоев.

Ангел Петричев заяви, че има вероятност Стоев да седне на пейката още за утрешния реванш срещу Слован. Двубоят от Шампионската лига е от 20:30 часа на "Лудогорец Арена" и ще бъде предаван по ТВ7. В първата среща в Братислава разградчани отстъпиха с 1:2 и утре се нуждаят от задължителна победа.

"Изпратени са необходимите документи към УЕФА и ако европейската централа позволи, Стоев ще води отбора заедно с Георги Дерменджиев", каза Петричев.

„Пределно ми е ясно, че няма да бъде лек мачът. Гледах няколко пъти видеозаписа от първия двубой със Слован, физически много здрав отбор, тактически грамотен, тим, който няма как да подценим. Ще се опитаме още от самото начало да наложим нашия стил на игра”, заяви Стоев.

ВСИЧКО ЗА ЛЕТНИТЕ ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКАТА НА ОТБОРИТЕ

"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ