Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев не е доволен от начина, по който отборът му е влязъл в контролата с АЕЛ, спечелана с 1:0.
 
„Теренът предразполагаше да има по-твърда игра, вятърът беше доста силен. Не тръгнахме добре в мача, видя се, самият противник също предлага по-друг начин на игра. През второто полувреме след известни корекции започнахме да създаваме повече ситуации, да контролираме играта. Хубаво е, че има и такива мачове, срещу добре групирани в собствената половина отбори, със здрави единоборства. Трябва да се приспособяваме към такъв стил на игра”, посочи Стоев.
 
Той похвали голмайстора Абало. „Дано продължава по същия начин. И вчера се представи доста добре. Освен че реализира, е еднакво полезен и в двете фази.”
 
Стойчо Стоев изпробва новото попълнение Абел Анисе като нападател и обясни този ход така: 
 
„Кишата ми е наказан първите два мача с Дюделанж и имам само Безяк. Затова Анисе, който е от 3-4 дни тук, исках да го видя как се справя в предни позиции, за да го имам като опция.”
 
Той е доволен от лагера в Англия, където родните шампиони изиграха пет контроли и всичките ги спечелиха.
 
„Имахме 3 доста сериозни контроли, в които срещнахме доста различен стил на игра. Надявам се това да ни помогне в първите мачове.”

Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и подготовка

БЛИЦ ви представя всичко за българското участие в Европа