Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев демонстрира спокойствие след ремито в Ловеч. Дербито от 26-ия кръг на "А" група завърши 0:0. След двубоя Лудогорец остава на върха в "А" група в 58 точки, Литекс е втори с 57, а ЦСКА е на трето място с 51. От следващата седмица започват плейофите.

Според схемата лидерът в класирането (Лудогорец) почива в първия кръг на плейофите. Вторият (Литекс) - приема №7 (Черно море), №3 (ЦСКА) - №6 ("Левски"), а №4 ("Ботев" Пловдив) играе с №5 (Локомотив Пловдив)

"Еми, определено дойдохме, за да победим. Може би тежките атмосферни условия повлияха негатимвно. Не можахме да покажем най-доброто. Опитахме се да спечелим, заяви Стоев.

- Имахме своите шансове, естествено. Не успяхме да ги реализираме. Накрая двата отбора повече се пазиха да не загубят. Първенството ще бъде дълго. Сега започват плейофите и всеки някъде може да загуби точки. Надявам се да продължим успешните си изяви на двата фронта плюс купата на България. Да не ги броя положенията. Някои треньорите почнаха да го правят - 4-5...Опитахме се да играем футбол на тежкия терен. Никога не разделям мачовете на важни или маловажни. Това, че играем с "Валенсия", няма значение. Очаквам да стане спектакъл като с Лацио. Да не е инфарктен и нервен като онзи с италианците обаче. Изградили ли сме се като среден по класа европейски отбор. Не сме водили разговори с Кирил Домусчиев относно евентуален мой договор. Има време да решим и този въпрос."


"А" ГРУПА - ПРОГРАМА И РЕЗУЛТАТИ