„Тръгваме за Разград само с 16 футболисти. Групата ни е толкова малка, защото липсват картотеките на Атанас Курдов и Диаби, Минев е наказан, а Сашо Александров и Мисяк са контузени”, заяви треньорът на „Левски” Стойчо Стоев преди мача с Лудогорец. „Сините” гостуват на шампионите, а мачът от третия кръг на „А” група е в събота вечер от 21 часа.
 
„От въпросните 16 играчи седем са юноши. На младите момчета им липсват увереност и опит, така че нещата ще стават бавно, но това съм го казвал много пъти.
 
Вече може би се повтарям, когато казвам преди всеки един мач, че просто очаквам да играем добре, защото момчетата имат нужния хъс и желание. Картотеки за нападателите няма, но затова си има обективни причини. Надявам се в скоро време да можем да разчитаме и на тях.
 
Няма какво да се изненадаме с Лудогорец, освен ако те не пуснат някой от новите футболисти, които привлякоха през седмицата. Лудогорец има финансовата възможност да си позволи футболисти от бразилския елит, което е похвално. Те имат по-големи шансове, а и са шампиони на България. Ние обаче със сигурност не отиваме в Разград с наведени глави или като обречени", заяви Стоев.
 
„Прегледите на Белаид са добри, потвърдиха се добрите резултати и той ще играе в Разград. Божидар Краев е готов за дербито, физически е поуморен, но има два дни до мача и аз се надявам да се възстанови.
 
Михаил Александров едва ли ще дойде в Левски. В Лудогорец се събраха доста футболисти на неговата позиция, повечето чужденци, в един момент е нормално да започнат да се налагат, тъй като за тях са дадени не малко пари”, каза още треньорът на „сините”.
"А" ГРУПА - ПРОГРАМАТА ЗА СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015