Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев заяви, че няма да се правят трагедии, ако тимът отпадне от Шампионската лига. Първата среща в Разград завърши при резултат 2:1 за Лудогорец, а реваншът е в сряда от 21:45 часа. Днес шампионите излетяха за Белград, а преди да тръгнат Стоев говори пред медиите.

„Няма да е трагедия, ако отпаднем от отбора на Партизан. Вие добре забелязахте, че аз като треньор не изпадам в определена еуфория при победи, нито пък в паника при загуби. Лудогорец е сериозен клуб, който е изградил своята визия в България. Сега трябва да направи същото и в Европа. Затова не трябва да се правят, каквито и да е било трагедии“, каза Стоев.

„Надявам се да сме крайни победители в двубой. Очаквани много здрав и интересен мач, който е изключително важен, както за Партизан, така и за нас. Надявам се, че няма да има прекалено напрежение. Всичко около състава е наред. Барт единствено имаше леки проблеми, но пътува с отбора“, добави наставникът на Лудогорец.

„Искам да продължим в следващия кръг на надпреварата, защото тези мачове са коренно различни от двубоите в българското първенство. Много ми харесват. Харесва ми зарядът, атмосферата и всичко свързано с тях. Затова искам Лудогорец да изиграе, колкото се може повече такива мачове“, каза още Стойчо Стоев.