Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев говори пред медиите преди заминаването на отбора за Уелс, където утре предстои гостуването на ТНС в протоколен реванш от третия квалификационен кръг на Лига Европа, след като „орлите“ спечелиха преди седмица с 5:0. 56-годишният специалист взе отношение и по темата за бразилеца Марселиньо, който беше реабилитиран в последните дни.

„Няма разходки, това е европейски мач. Идеална възможност за една част от футболисти, които нямат достатъчно игрови минути да ги получат, а други да починат. Надяваме се да не се получат контузии, най-малкото противникът ще играе за своята чест. Не бих делил играчите ни на титуляри и резерви, който и да избереш в един момент, няма да грешиш. Ако имаме нова схема на игра, няма да е експеримент. Пробвали сме го на тренировки“, обяви Стоев.

„Марселиньо отдавна е част от тима. Той тренира с отбора. Друг е въпросът, че това вие го научавате по-късно… Отдавна сме провели разговори с него. Той беше също достатъчно конкретен и пред вас, медиите”, коментира треньорът на Лудогорец на летище Варна.

„От вчера гледам Марибор. Имам видеонаблюдения, но по-конкретно и целенасочено вече ще гледам след мача с ТНС. Словенците са от този тип отбори, които се стремят от първата до последната минута да постигнат добър резултат”, разкри Стойчо Стоев.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - подготовка и трансфери
Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020