Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев призна след победата с 2:0 над ЦСКА, че е очаквал повече от „армейците“. Той разкри, че основната задача на неговия тим е била опазването на Емил Гъргоров.
 
„Очаквах повече от ЦСКА. Те разчитат много на дългите топки, на центриранията и на статичните положения. Имат един сериозен футболист като Гъргоров. Целта беше той да не ни създаде проблеми,“ заяви Стоев.
 
„Прибързвахме през второто полувреме, може би играчите искаха да вкарат повече голове. Публиката подкрепи ЦСКА и опита да ги вдигне. Очаквахме го“, допълни треньорът на Лудогорец.
 
„Не можем да подценим никого. Не отписваме ЦСКА, „Левски“ и „Ботев“ (Пловдив) в борбата за титлата. Не само Литекс ни е съперник“, коментира Стойчо Стоев.
 
“Преди време имаше нагласа, че българските футболисти не могат да играят в сгъстен цикъл. Доказахме, че това не е проблем. Трябва да знаеш как да възстановиш играчите. Видяхте, че футболистите, които изнесоха мача с Черноморец (Одеса), играха на ниво и днес“, допълни наставникът на шампионите.
 
“Вече работим по селекцията. Въпрос на преговори е, дали ще успеем за вземем набелязаните играчи. Гледали сме ги, аз съм ги одобрил“, разкри Стоев.