Треньорът на „Левски” Стойчо Стоев постави ултиматум на двама от чужденците в клуба – Денис Махмудов и Линел Китамбала. Двамата офанзивни футболисти имат още малко време, в което да докажат, че заслужават място в тима. Ако не успеят, още зимата те ще бъдат разкарани от „Георги Аспарухов”. Стоев иска от Махмудов и Китамбала в най-скоро време да разкрият потенциала си, ако им се играе в „Левски”.

25-годишният Махмудов бе взет лятото в „Левски” след големи пазарлъци. Той дойде на „Георги Аспарухов”, но отказа да подпише договор. След това отиде в македонския Вардар, където също не подписа, и се върна при „сините”. Махмудов е типично ляво крило, но в малкото случаи, които играе, му се налага да влиза в ролята на фалшива деветка.

Линел Китамбала пък е последното ново попълнение на „Левски” и дойде по време на сезона. Той трябваше да внесе още скорост и свежест в „синята” атака, но засега не се справя и предимно разочарова с изявите си.

Махмудов и Китамбала са сред най-скъпоплатените в „Левски”, но не оправдават заплатите си до този момент. От „герена” ще се подсилят с четирима нови през зимата, като най-вероятно двамата тръгващи си, ще са са именно македонецът Махмудов и французинът Китамбала.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016