Треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира някои от най-интересните трансферни новини около тима в последни дни. Специалистът стори това на летището преди заминаването на шампионите за лагер в Турция.
 
“Засега Безяк е в отбора. Той наистина има предложения от чужбина. Някои от офертите бяха отхвърлени, някои се разглеждат. Ако не го броим него, имам двама нападатели - Кишада и Платини. Естествено, че аз искам да знам от рано дали Безяк ще бъде в плановете ми”, заяви Стоев.
 
Той коментира и информацията на БЛИЦ, че Лудогорец е изпратил оферта на Берое за Венци Христов: “Всеки добър играч е опция за Лудогорец.”
 
“Надявам се, че ще развием потенциала на Луму, гледал съм го от доста време. Дано да не съм се излъгал. Абсурдно е да коментираме Станислав Манолев, той е добър играч, но ние имаме футболисти на тази позиция”, заяви треньорът на шампионите.
 
“Искам да се срещнем с италиански отбор в контролите, защото те играят специфичен футбол и това ще ни помогне срещу Лацио.  Тези лагери ще ни стигнат за подготовка”, завърши Стойчо Стоев.

СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ: "А" ГРУПА - ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА