Треньорът на „Левски“ Стойчо Стоев изрази разочарованието си от играта на тима при домакинското равенство 1:1 с Хасково в мач от 23 кръг на „А“ група.
 
„Какво обяснение да дам, не приличахме на отбор. Нямаше организация нито в защита, нито в нападение. Владееш топката и не знаеш какво да правиш с нея. Хасково напълно заслужено можеше да ни победи. Пълно разочарование за мен“, коментира Стоев.
 
„До края имаме много мачове, които ще играем във втората шестица. Има разочарование. Играчите трябва да се замислят за поведението си на терена. Изключвам един-двама, другите не стояха никак добре,“ допълни треньорът на „Левски“
 
„Ние премии и досега не вземахме. Финансовото състояние такова, че и до сега не вземахме. Възможно е да имало някакво подценяване, но когато има такова по време на мача е много трудно. Това не оправдава отбора,“ заяви наставникът на „сините“.
 
„Да не бързаме да казваме кой ще си тръгва и кой ще остава. С оглед на днешния мач е ясно, че трудно ще се противопоставим на Лудогорец за Купата. Дано това е най-слабият ни мач за сезона“, завърши Стойчо Стоев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015