Наставникът на "Левски" Стойчо Стоев се оправда с терена след загубата с 0:1 от Локомотив (Пловдив). Победното попадение за домакините, дело на Бирсент Карагерен в 47-ата минута, дойде след като Веселин Минев се подхлъзна и позволи на крилото на "смърфовете" да накаже Боян Йоргачевич.

"Какво доведе до поражението? Явно теренът, защото наш състезател се подхлъзна и ни вкараха. Казах им и на почивката - създаваш 3-4 положения, все пак трябва да реализираш. След това вече се опитахме през второто полувреме чрез офанзивни смени да променим нещо, но не се получи. Локомотив разчитаха на контраатаки, а при нас нямаше кой да направи нещо в наказателното поле, губехме топката на втория етаж и не се получи това, което искахме", коментира Стоев след поражението.

"Бедоя не е готов, аз нямах намерение да го пускам, просто мачът отиваше така, че трябваше да го използвам, въпреки че имаше риск да се усложни контузията му. Ще губим и в други мачове. Не ми хареса бракът при някои състезатели. Прекалено много брак имаше, спокойно можеха да ги изиграят определени ситуации, а те ги изиграха по най-елементарен начин. Дори в някои от тях позволихме да застрашат вратата ни. Накрая стана нервен мач, домакините се затвориха отзад, нямахме идеи по какъв начин да стане", коментира още треньорът на "Левски".

"Не може вечно да са млади. Млади, млади, след два месеца няма да са толкова млади, а след шест месеца още по-малко. Трябва развитие, има още доста неща да се шлифоват. Във всеки мач трябва да доказват, че се развиват. Има неща, които ни куцат, надявам се в процеса на работа да станат тези футболисти, които ни се иска", добави Стойчо Стоев.

"А" ГРУПА - СЕЗОН 2015/2016

"А" ГРУПА, ТРАНСФЕРИ И ПОДГОТОВКА - ЛЯТО 2015