"Левски" приема Локомотив Пловдив днес от 20:00 часа в двубой от 26 кръг на "А" група. Двубоят ще бъде излъчен пряко по Диема спорт. Преди срещата треньорът на "сините" Стойчо Стоев коментира актуалните събития около клуба. "Левски" поиска промяна на часа на полуфинала-реванш с Лудогорец за Купата на България. Искането бе двубоят да започне в 19:00 часа, а не в 18:30 часа, както бе предварително по програма. БФС изпълни частично искането на "сините" и направи срещата от 18:45 часа, т.е. с 15 минути по-късно.

"Разбира се, че не сме доволни, приемаме решението като подигравка. От една страна искахме мачът да е по-късно, защото така повече хора ще могат да го посетят. От друга страна вече навлизаме в по-летния сезон, когато температурите около 18:30 часа са доста високи", коментира Стойчо Стоев пред "Меридиан Мач".

На въпрос, дали очаква удари под кръста за двубоя с разградчани, наставникът отговори: "Реваншът с Лудогорец е далеч, не знам какво да очаквам. Аз вече казах отдавна, че който и да свири този мач, се надявам да се справи. След всеки двубой ме питате за реферите и аз не искам да коментирам, но в много двубои не се свири коректно. Надявам се срещу Лудогорец всичко да е честно, на който и да бъде поверена срещата."

"Не е извършено никакво плащане до момента. Никой не е говорил с футболистите по тази тема. На практика промяна няма. Имаме уверение, че през следващата седмица ще има повече яснота по ситуацията и какво ще се случва занапред. Тогава ще разберем истината за състоянието на клуба", допълни Стоев.

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите

Купа на България - сезон 2014/2015