Треньорът на Миньор Стойчо Стоев даде пресконференция преди двубоя с ЦСКА. Срещата от 13-ия кръг е в събота от 16:30 часа на стадион “Българска армия".

“Трябва да се възползваме от слабостите на ЦСКА в отбрана, там допускат повече грешки. Не казвам, че ще успеем, но трябва да направим всичко възможно. Футболът се брои на голове и трябва да можем да реализираме открилите се пред нас положения”, заяви наставникът.

“В офанзивен план "армейците" имат може би най-добрите футболисти в България. Разполагат с 5-6 силни играчи и ако успеем да им се противопоставим в тази зона, ще имаме шанс за успех. Имаме нужната мотивация за подобен мач, надявам се да вземем нещо от него. Ще се стремим да изнесен играта в по-предно позиции, защото прибиране в собствената половина винаги води до доста опасности”, завърши Стоев.

Групата на Миньор:
Иван Чворович, Николай Банков, Николай Христозов, Борислав Стойчев, Костадин Марков, Васил Божиков, Фарес Брахими, Давид Стоянов, Милен Василев, Ванчо Траянов, Том, Крум Бибишков, Илиян Илиев, Томислав Павлов, Ивайло Цветков, Любомир Тодоров, Явор Въндев, Иван Михов, Румен Рангелов