Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов заяви, че е недоволен от играта на отбора. По този начин той контрира треньора на тима Христо Стоичков. Както е известно, Камата на няколко пъти заяви, че е доволен от представянето на младите момчета в състава. Ицо, който бе избран за треньор №1 на изминалия сезон, даже сподели, че с “тези голобради момчета и петото място е успех.”
 
Не така обаче мисли Стойчо Стоилов. “Щом сме пети, значи не е добре работата”, отсече той в интервю за “7 дни спорт”. “Все пак смятам, че отборът ни е добър, но с тази игра, която показахме, трудно ще получим оферта за някой от футболистите ни. В българските отбори пък няма как някой да отиде”.
 
На въпрос дали е доволен от работата на Стоичков, главният мениджър отговори: “Разбира се. Не е лесно да се започне от нулата. Ицо успя да се справи в немалка степен с тази тежка задача. Не сме се и съмнявали, тъй като той е най-голямата фигура в историята на българския футбол. Друг е въпросът, че резултатът и мястото, което заехме в крайното класиране, не отговорят на претенциите на Литекс.”