Главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов изригна по адрес на Левски и ръководството на клуба. Той твърди, че фенските атаки по негов адрес са продиктувани от босовете на "сините". Преди време привържениците на Левски написаха в социалните мрежи, че Стоилов отново ще бъде в количка, напомняйки тежките моменти от живота му. Фенската реакция дойде след прекратения през есента мач между Левски и Литекс на "Герена".

"Заплаши ме една от фенските фракции на Левски. Аз не мисля, че това не идва от тях. Казаха, че съм щял да съм пак в количка. Минал съм през това и не мисля, че има от какво да се притеснявам. Атаката идва от ръководството на Левски и в това съм сигурен", каза Стойчо Стоилов пред Нова ТВ.

"Другият отбор, който има големи претенции...неговото ръководство преди 2-3 години обяви, че на всяка цена ще гони титла. Става въпрос за Левски. Докато двама души обаче са в Левски, нашият отбор ще бъде винаги пред тях. Двамата са Гонзо и Иво Трофея, както го наричат феновете", допълни още Стоилов.

Той разкри още, че Литекс е ангажирал външна компания да направи одит на загубите на клуба от изхвърлянето му от А група през зимата и ако Спортният арбитражен съд в Лозана реши, че то е неправомерно, ще бъде заведен иск срещу БФС.