Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов коментира наказанието на Нджонго Присо от 7 мача. Както е известно, камерунецът първо беше санкциониран за 2 двубоя, след което му прибавиха още 5 заради буйстването в тунела по време на мача между Локомотив (Пловдив) и “червените” (0:3).

“Правилникът е точен и ясен, няма какво да коментирам. Има хора, които го тълкуват в един момент по един начин, в друг момент по съвсем друг. Дембеле подмяташе и подхвърляше съдията като топка за тенис и какво? Дадоха му два мача наказание. Тук няма агресия, няма удар, просто видяхме един уплашен Присо, който се страхуваше от всеки. ЦСКА ще направи необходимото, за да бъде коригирана тази грешка”, заяви Стойчо Младенов.

Треньорът на “армейците” отново подкрепи Стилиян Петров: “За него каквото и да кажа, ще бъде малко. Познавам го много добре, приемам го като син, знае го добре и не случайно пуснах обръщение в нашия сайт. Тежък момент за всички футболни хора още повече за мен, който съм работил с него. Знам какъв прекрасен човек е и как се отнася човешки към всичко. Той е изключително силен характер и с вярата, която има в Господ, ще се пребори за болестта.”/БЛИЦ