Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че не е доволен от играчите след равенството 2:2 срещу Локомотив (Мездра). Двата тима играха контрола, в която за “червените” излязоха футболистите, които нямат картотеки за “А” група.

“Очаквах повече, явно мотивацията е на много ниско ниво. Сигурно, ако има добри новини, играчите ще подобрят желанието и мотивацията, но аз изобщо не мога да бъда доволен от това, което видях. Мисля, че времето до картотекирането на останалите футболисти ще бъде достатъчно, за да променим тяхното поведение, убеден съм в това. Знаем, че не можем да картотекираме Платини в момента, този въпрос трябва да е към ръководството. Те са хората, които могат да придвижат, да предприемат нещо”, заяви Стойчо Младенов.

“И аз като вас виждам за първи път Себастиан Скиорили, така че е новина за мен, новина е за вас. Нищо не мога да кажа за него. Аз поисках да го видя в една контрола, той отказа. Сега се появява тук, сигурно е с договор вече“, допълни треньорът. Още преди няколко дни Стойчо сподели, че е искал да види аржентинецът в контрола, за да прецени качествата му, но той е отказал да се съблече по екип.

“Дали ще играем вкъщи или навън, за ЦСКА никога не е било от кой знае какво значение. Случаят сега е малко по-особен заради ситуацията в клуба – тази несигурност, която съществува в момента. Това оказва влияние. Имах възможността да говоря с Емил Димитров и се надявам в скоро време да се срещнат с отбора – и старото, и евентуално новото управление, което ще влезе в клуба. Футболистите трябва да са наясно какво следва след 5, 10 или 20 дни. Напрежението трябва да изчезне, защото влияе негативно върху обстановката и състоянието на футболистите във всяко едно отношение“, каза още Младенов.

“Срещу Черноморец няма да има промени в отбора. Съставът, с който играхме в Ловеч, ще бъде и в Бургас, с разликата, че Анисе ще играе. Това е, друго нямаме. Всичко останало са юноши, които все още са неподготвени и не може да се разчита на тях дори и за 10 минути“, завърши Стойчо./БЛИЦ