Администраторът на ЦСКА Стойко Сакалиев коментира темата, свързана с ЦСКА 1948 преди мача между двата отбора в Бистрица в неделя. 45-годишният ветеран говори пред подкаста „ВИП Зона“.

„ЦСКА е отборът, който си е на „Българска армия“, който има всички тези отличия през годините, успехи в Европа. С най-великата публика, която подкрепя винаги любимия отбор. За създаването на отбора 48, аз така го наричам, имаше намеса на определен брой хора, които пречат на нашия клуб. По-меко казано, за да не бъда груб. Хората, които ходят на мачовете им, може би не разбират толкова или имат други виждания за футбола. Истинските фенове винаги сме подкрепяли любимия отбор и не сме се отказвали от него. Това, че някой е решил да създава отбор, който да прилича на нас, няма лошо“, заяви Стойко Сакалиев.

„Процесът с реконструкцията на стадиона е започнал, всичко е въпрос на време. Не виждам причина това да не се случи и съм сигурен, че в скоро време феновете на ЦСКА ще бъдат щастливи с един прекрасен нов стадион“, каза още администраторът на „червените“.