Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Стойне Манолов, който е един от най-известните привърженици на “червените” във ВИП-средите и част от "ЦСКА Завинаги", нападна Георги Илиев пред БЛИЦ. По-рано днес Майкъла се опита да омаловажи помощта на сдружението, след като Манолов, Александър Чакмаков и други милеещи за "армейците" бизнесмени подадоха ръка на клуба в тежката ситуация.

"Псевдостроителят Георги Илиев се опита по някакъв начин да дискредитира и омаловажи организацията, в която участвам. Засегнат съм от неговите изявления", заяви Стойне Манолов пред БЛИЦ, след като по-рано днес Майкъла каза, че "ЦСКА Завинаги" е получило финансова помощ за изграждането на терени от Цеко Минев, Цветан Василев и Кирил Домусчиев. Също така Илиев намекна, че сдружението е подпомогнато и от Гриша Ганчев.

"Бих се радвал, ако всеки един от тези бизнесмени подадат ръка на сдружението, но към днешна дата това не е факт. Той се опитва да обезсили и обезмисля нашата работа. Доказал се е като изключително некомпетентен човек. Това, което е направил на "Армията", ни коства много допълнителни средства и усилия, за да довършваме започнатото. Защото започнатото е далеч от това, което би трябвало да бъде направено. Тръгнал да прави терен, а няма дренаж. Той не знае ли, че в цял свят нормалните терени имат дренажи. Това лице през цялото време си е позволявал да пуска фактури. Ревизията ще разкрие много интересни неща и ще се докаже това, което твърдя", продължи Стойне Манолов.

"Всичко е фактурирал. Мога да кажа, че фирмата на псевдостроителя Илиев от 7 години не е преместила и една керемида, няма нито един работник, само секретарката му. А в същото време пуска фактури за милиони", направи скандалното разкритие бившият изпълнителен директор на ЦСКА.

"Писна ми да го слушам и да се прави на специалист. Той беше объркал приоритетите за ЦСКА. Децата нямаха терени, а прави ВИП ложа. Писна ми, вече не мога да го търпя. Липсва му морал, но феновете ще го съдят за действията му и най-вече заради това, че омаловажава това, което "ЦСКА Завинаги" прави за клуба. Ние мислим само доброто на ЦСКА. Всички в сдружението милеем за любимия клуб", каза още Манолов.

Той коментира и атаката на феновете на ЦСКА срещу Майкъла след победата с 1:0 над Берое, когато ултраси на "червените" подгониха Илиев на алеята пред Сектор "А" на "Българска армия", обиждайки го и призовавайки го да върне парите, взети от клуба.

"Той жестоко обиди феновете, казвайки, че са платени. Със сигурност не са платени. Просто привържениците добре разбират кой какво върши на "Армията", добави Стойне Манолов.