Босът на Олимпик (Тетевен) Страхил Димчев отвърна на колегите си от Бенковски. По-рано ви информирахме за скандала, разиграл се в градското дерби.

"Бях на мача. Този човек с голата глава, който се изказваше във вашия ефир, през цялото време провокираше публиката и футболистите", коментира пред "Канал 3" Димчев по повод оплакването на члена на Управителния съвет на Бенковски Детелин Пърлев, който бе бит от футболиста Росен Емилов.

"Този с голата глава не спираше да псува Росен Емилов. Брат му на Росен бе близо до него и в един момент нервите му не издържаха. Майка им почина преди 4 години от рак, а той псува, срамна работа. На такива помияри като този с голата глава не трябва да им позволявате да говорят в ефир. Нека говорят, когато направят нещо за футбола. Аз и на Бенковски съм помагал. 90% от техните играчи са юноши на Олимпик", каза още ядосаният Димчев.

"Този човек от 1 година постоянно върши групости. Дразни се с футболистите, не спира да прави интриги", добави босът на Олимпик.

"Съдията даде дузпа за тях, която бе несъществуваща. Но това няма значение, тъй като ги бихме с разлика. През миналия сезон техен футболист щеше да счупи крака на един от нашите юноши", каза още Страхил Димчев. /БЛИЦ