Националният защитник Страхил Попов смята, че той и съотборниците му могат да извлекат само ползи от контролата с Португалия. Бранителят призна, че е респектиран от звездата на противника Кристиано Роналдо, но не и уплашен.

Националният защитник Страхил Попов сподели очакванията си за предстоящия контролен мач с Португалия. Бившият играч на Литекс е респектиран от класата на звездата Кристиано Роналдо.

„В националния отбор се чувствам много добре, това е чест и добро поле за изява на всичко. Всеки, който иска да покаже на какво е способен, желае да играе в такива мачове. Меси и Роналдо са най-добрите футболисти. Нормално е срещу такива футболисти да има респект, но не и страх. Трябва да гледаме собствената си игра. Играем с много силен отбор, така че можем само да извадим дивиденти. Ще се види на мача колко сме готови."

„Последните резултати на националния отбор не са задоволителни. Трябва постепенно да избистряме нещата. Срещу Португалия можеш само да се развиваш. А пък е и контрола и всички трябва да са освободени психически, няма нещо, което да се загуби."