Футболистът на България Страхил Попов даде своето мнение след равенството 1:1 с Черна гора. Бранителят заяви, че "лъвовете" са отборът, който трябва да съжалява, че не е взел трите точки. 

"Не успяхме да си вкараме трите 100%-ови положения през второто полувреме. Играхме силно и трябва да съжаляваме, че не взехме трите точки. Видя се, че силите са доста изравнени и всички мачове ще бъдат като този. Според мен не ни свършиха силите през втората част, но допускайки този нелеп гол от тях, се стъписахме. Имаше период, в който не стояхме добре, след това се окопитихме и изпуснахме дори след изравнителния гол, но това е футболът", каза Попов.

"Не е хронична слабост пропуските при нас, тъй като в Лигата на нациите имахме два-три мача, в които с два удара вкарвахме гол. Срещу Кипър също пропуснахме много. Вчера видяхте Косово как се справи с Дания. Едва ги изравниха в края. Всички отбори в групата са равностойни, с изключение на Англия. Феновете им ги подкрепят много и ни чака труден мач. Във всички мачове трябва да сме мобилизирани", добави бранителят.

НАШАТА КВАЛИФИКАЦИОННА ГРУПА ЗА ЕВРО 2020 - ТУК