Ботев (Пловдив) спечели първия детски коледен турнир "Арена Велд”, организизиран от бившия футболен национал и звезда на "канарчетата" Гено Добревски. На финала Ботев с треньор Стоян Ангелов разби с 5:0 ДИТ. Събитието се превърна в голям футболен празник. Бъдещите таланти не скриха емоциите си - победителите се радваха, а част от победените не скриха сълзите си от загубата. Любопитното е, че в състава на ДИТ бе синът на Гено Добревски - Елеан.

В спора за третото място Берое победи с 3:1 столичния Олимпия, а в мача за 5-6 място Пловдив Сити обърна с 3:1 тима на бургаската футболна академия Звездичка.

Надпреварата премина при много голям интерес и люти битки на терена.​ Шестте детски отбора премериха сили на отлично подготвените терени на супермодерната спортна база Футболна арена „ВЕЛД" в Пловдив. Цялостното обновяване и модернизиране се дължи на Гено Добревски. Бившиият национал се зае с организацията и накрая с почерпката на малчуганите.

Турнирът бе за малки футболни таланти, родени през 2007 година и се проведе по правилата на националната програма за  подготовка за малки футболисти до 12-годишна възраст - Футбол 7. Трите най-добри тима получиха красиви позлатени купи, връчени им лично от бившия футболист и треньор на Ботев и Левски Ясен Петров.

За голмайстор на турнира бе избран Кристиян Хаджиниколов от Ботев Пловдив с 5 попадения. Освен от Ясен Петров, турнирът беше уважен още от бившия национал Сашо Александров, както и от другия от братята Добревски - Иван.

"Стана хубав и оспорван турнир, събраха се много от добрите футболни школи от пет града в страната. Радващо е, че интересът беше голям - значи сме си свършили добре работата", коментира Гено Добревски.