Страхотен скандал се разиграл между вече уволнения старши треньор на Левски Емил Велев и собственика на клуба Тодор Батков. Кокала отказал да подпише молбата си за уволнение и по този начин “сините” не могат да регистрират неговия заместник Ратко Достанич пред БФС и УЕФА.

“Сега ще ви видя. Ще останете без треньор за мача с Баку", казал вече бившият старши треньор на Левски на боса, пише в днешния си брой вестник „Меридиан Мач". След тези думи на Кокала, адвокатът го изгонил моментално от помещението, в което се е провеждал разговорът.

Към днешна дата по документи Кокала продължава да е старши треньор на Левски, а „сините" не могат да предприемат нищо, за да променят това. Според закона те ще получат възможност да освободят официално Велев след месец, когато ще изтече предизвестието за уволнението му.

От „Герена" искат да разтрогнат с Кокала по взаимно съгласие, като в същото време преназначат специалиста като главен мениджър. На този етап обаче Велев отказва предложението на Батков и настоява да си получи неустойката за предсрочно уволнение, вписана в договора му, която е в размер на 200 000 лева./БЛИЦ