Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Бившият футболист на Славия и Левски Радослав Димитров стана женски татко. Чаровната съпруга на играча на румънския Университатя (Крайова) - Виктория, го дари с дъщеричка. 

"Днес е най-щастливият ден в живота ми! Моята скъпа съпруга ме дари с дъщеря! Благодаря ти, че ме дари с тази огромна радост, обичам ви безкрайно!", сподели Ради Димитров в социалната мрежа, публикувайки снимка със скъпата си рожба. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

БЛИЦ СПОРТ научи, че щастливите родители са избрали името Дария за наследничката си. Майката Виктория и бебето са добре. 

Припомняме, че съпругата на Радослав Димитров роди и през 2016 година, когато младата двойка преживя голяма трагедия, загубвайки рожбата си. Съсипаният тогава национал с голяма болка говори пред БЛИЦ, обявявайки категорично, че лекар от Варна е виновен за случилото се. "Рано или късно на този доктор всичко ще му се върне. Той уби детето ни! Аз съм силно вярващ човек, има Господ! Той забравя, но не забравя!", каза тогава Ради Димитров, който сега е на седмото небе от щастие и се радва на скъпата си рожба.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Екипът на БЛИЦ пожелава на младите родителите безброй щастливи мигове с принцесата им Дария!