ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 2 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Голмайсторът на ЦСКА Дюкенс Назон беше изненадан от странна фигура при завръщането си при „армейците“ след ангажиментите с националния отбор на Хаити в Лигата на нациите в зона КОНКАКАФ.

При влизането в съблекалнята на клубната база в Панчарево 29-годишният нападател откри в шкафчето си любопитен подарък. В малка кутия беше поставена фигура, изрисувана с цветовете на националното знаме на Хаити, както и с емблемата на ЦСКА.

На гърба са изписани №9 и фамилията на Назон. Самата кутия изглежда ръчно изработена и нарисувана. Той сподели кадри от неочакваната изненада на профила си в „Инстаграм“.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Дюкенс Назон благодари за подаръка на съотборника си Емануел Шакич. Австриецът с балкански корени често демонстрира в социалните мрежи произведения на различни артисти в областта на изкуството.

Малката фигурка, която беше подарена на Назон, наподобява на използваните в карибския регион вуду кукли. Едва ли изненадата за нападателя на ЦСКА е с подобно зловещо послание.

Дали новият подарък на хаитянския национал ще му донесе късмет предстои да разберем в утрешното гостуване на „армейците“ на Пирин в Благоевград. Мачът от 14 кръг на efbet Лига по програма ще започне в 19:00 часа.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!