Лидерът в "А" група Лудогорец завърши 0:0 срещу четвъртия в Словакия Сеница в контрола, играна в Белек. В предишните си 5 проверки от началото на подготовката селекцията на Ивайло Петев вкара 15 попадения, но днес избраниците му така и не успяха да поразят вратата на противника.

Българският тим контролираха събитията на терена през по-голямата част от мача. Веднъж пък гредата спаси Урош Голубович. В 41-ата минута след центриране от пряк свободен удар и игра с глава на словашки футболист, топката кацна на напречната греда на вратата на Лудогорец. Веднага след това Голубович трябваше да спасява и добавка от притичал нападател на Сеница.

15-ина минути преди края на двубоя Мишо Александров пропусна да донесе победата на Лудогорец, след като не успя да завърши отлична контраатака на своя тим, останал очи в очи срещу вратаря на съперника.

На два пъти от лидера в "А" група изразиха претенции за дузпа, но съдията не уважи исканията на българите и в крайна сметка срещата завърши 0:0.

ЛУДОГОРЕЦ - СЕНИЦА (Словакия) 0:0

Съставът на Лудогорец: 1.Урош Голубович, 25.Йордан Минев, 5.Александър Барт, 33.Любомир Гулдан, 77.Витиня, 8.Станислав Генчев (46-36.Младен Кашчелан), 18.Светослав Дяков, 84.Марселиньо, 23.Емил Гъргоров (61-11.Жуниор Кишада), 7.Михаил Александров, 19.Димо Бакалов (46-22.Мирослав Иванов)