Страшен бой се е заформил между фенове на Левски и ЦСКА след дербито между двата отбора в събота, завършило при резултат 2:2. Мелето е станало при ресторант за бързо хранене до пернишкото село Студена, пише ZaPernik.com.

Първоначално в заведението е имало привърженици и на двата отбора, но впоследствие идва нова група фенове на ЦСКА и започват да бият. Било е страшно. Табли с бургери и пържени картофи хвърчали по главите на хората.

Всичко започнало неочаквано и за секунди. Служителите веднага извикали полиция. На мястото са дошли и линейки, защото е имало пострадали. Левскар е видян със сцепена глава. Клиентите на заведението се разбягали, умирайки от страх.

Както е известно, сбиване между фенове на "сините" и "червените" имаше преди дербито в София и Враца. Напрежение имаше и в Ботевград, където агитките се засякоха на центъра на града. На трибуните на стадион "Васил Левски" се сбиха фенове на Левски, а две момичета (по едно от двете агитки) бяха настанени в болница, след като вдишаха задушливия дим от факлите.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна програма