Феновете на ЦСКА ще преживеят много емоции днес, тъй като първо ще се срещнат с ръководството на тима, а след това ще изгледат и двубоя на любимците си с Беласица.

В 10:00 часа ръководството ще разкрие пред феновете на стадион "Българска армия" плановете си за бъдещето на клуба. Агенция БЛИЦ ще има свой човек на сбирката и ще ви информира своевременно за всичко, което се случва. Срещата, на която ви информирахме, че ще има редица интересни лица, ще бъде излъчвана и по телевизия Ring.

От 14:15 часа пък "червените" посрещат Беласица в поредния си мач от първенството на Югозападната "В" група. Отборът на Христо Янев е лидер в класирането с пълен актив от 24 точки и все още няма допуснат гол във вратата си.

Очаква се Янев да направи две промени в титулярния състав в сравнение с гостуването на Рилски спортист. Божидар Чорбаджийски ще заеме мястото си до Александър Бранеков в центъра на защитата, а Виктор Райчев ще остане на пейката. Павел Головодов пък е с по-големи шансове от Владислав Узунов да започне на левия фланг на атаката.

Феновете на ЦСКА се надяват на нов празник на „Българска армия”, подплатен с повече оптимизъм за бъдещето след срещата с ръководството.

КУПА НА БЪЛГАРИЯ - СЕЗОН 2015/2016

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА