Легендарният треньор на ЦСКА Димитър Пенев бе доволен от победата над Сливен с 4:2.

“Радостно е, че ЦСКА бие с голове и с малко игра в този мач. Важни бяха тези точки за отбора, тъй като поредица от слабо представяне, отделни състезатели добро представяне, но точките ги няма и не случайно сме на трето място. Моето присъствие като цяло е от групата на ЦСКА, от целия отбор”, започна Пената в типичния си стил.

Стратега коментира и загубата на ЦСКА от Сливен през есента на 2008 година, когато той бе начело на "червените": “Вие много добре знаете историята, дузпи, картони. Онази среща не трябваше да бъде с такъв резултат. Един равен беше нормално.”

“Нашият футбол върви като цяло много бавно и това пречи и на националния отбор. Ние сме хората, които се занимаваме с футбол и всяко едно действие го коментираме. При грешки на противниците и след двете срещи с отборите пред нас, ще коментираме за титла. Трето място, второ, четвърто, първо – това е класирането. Трябва да бъдем в една професия, вие сте журналисти, а ние треньори”, коментира Пенев на въпрос дали той е подредил състава за днешния мач срещу Сливен./БЛИЦ