Почетният президент на ЦСКА Димитър Пенев коментира случващото се на "Армията", съветвайки треньорския щаб да си направи нужните изводи защо се стигна до двете загуби - 0:2 от Локомотив (София) и 0:1 от Берое.

"В тези два мача играчите с нищо не показаха. Това не беше ЦСКА. Независимо, че всички условия са предоставени отлично на футболистите и треньорите, тези два мача показаха, че най-вероятно има някаква вътрешна борба, даже война между футболистите. Това вие по-добре може да го знаете, защото по мое време ги е имало много - и като футболист, и като треньор. Това мисля, че е основното. През моя поглед, вътре няма колектив", коментира Пенев, който присъства на церемонията по откриването на Каменица Фен Купа 2015.

"Много бързо се излиза от това положение - ако има единство, ако има точност от треньорите към футболистите и обратното. Играчите трябва 100% да изпълняват поставяните им задачи", добави Стратега от Мировяне.

"Има хора, които трябва да дадат оценка, също има хора, които трябва да критикуват и да хвалят треньори и играчи. Тези две загуби стигат, не трябва да стават повече - 3 или 4. Спортно-техническото ръководство и най-вече футболистите трябва да помислят защо се стигна до двете загуби. Да се направят нужните изводи. Аз смятам, че много такива случаи е имало в българския футбол и това не се случва за първи път. Знаете, че когато и "Левски", и ЦСКА губят, винаги ще има промени. Преди така е било, сега не мога да взема отношение, защото не съм в ръководството", каза още Димитър Пенев.

"И преди 20, 30 години имаше такива промени. И мен са уволнявали, и Никодимов... Всичко зависи от ръководството и договорите с треньорите. Това не е само в ЦСКА. Във всеки един отбор има подобни моменти. Не смятам, че ЦСКА е загубил шансове за титлата. Има още доста мачове да се изиграят, всичко е възможно", добави Пената.

"А" група - трансфери и зимна подготовка

"А" група - сезон 2014/15, програма, резултати и листа на голмайсторите


Купа на България - сезон 2014/2015