Група футболни фенове на столичен отбор действа като банда за побои и поръчкови убийства. Това разкри специализираната прокуратура. В дейностите на 12-те човека от групата влиза и разпространение на наркотици.

От прокуратирата добавят, че защитени свидетели са признали за множество случаи на бандата фенове, които се отличават с изключителна жестокост.
Всички от лицата с повдигнати обвинения са с криминални прояви.

Сред жертвите на бандата са наркопласьор от Дружба, който е получил множество удари с мачете, защото отказал да разпространява за въпросните лица.

Смята се, че те са извършители на побоя над проф. Стефан Станчев през април 2016 г., при който докторът загуби едното си око.

Също така групата е виновна за убийството на надзирателя в Софийския затвор Янко Янев в края на миналата година. Загиналият е бил зверски умъртвен, защото не се е поддал на крупционни схеми. Имало е поръчка за още трима надзиратели от Софийския затвор.

Затворникът, който поръчвал убийствата, носи прякор Гевгелийски. 

От прокуратурата логично не уточняват въпросните типове фенове на кой столичен отбор са. Но човек лесно може да се досети, че става въпрос за ЦСКА или Левски...