Опитай късмета си с БЛИЦ ГЕЙM 2!

Румънският гранд Стяуа проявява сериозен интерес към един от основните играчи на Лудогорец - Мирослав Иванов. Треньорът на тима от "Генча" Лауренциу Регенкампф дори е питал за цената на Шуменския Деко, който беше с основна заслуга за шампионската титла на отбора от Разград.

Регенкампф останал силно впечатлен от представянето на Миро Иванов в контролата с Динамо (Букурещ), спечелена от Лудогорец с 3:1. В проверката с "кучетата" ниският халф беше доста деен, дори реализира и гол и така е успял да хване окото на треньора на Стяуа, който е бивш футболист на Литекс. След мача Регенкампф провел разговор с Ивайло Петев, разпитвал го за Шуменския Деко, както и за цената му.

Както е известно, доскоро в Стяуа игра Валентин Илиев. Договорът на защитника обаче изтече и той напусна "Генча", за да премине в украинския Волин (Луцк).

Въпреки отличните взаимоотношения между бившите съотборници в Литекс Петев и Регенкампф е малко вероятно да се стигне до трансфер на Мирослав Иванов в Стяуа. Бившият футболист на "Левски" е титуляр в Лудогорец и наставникът на тима от Разград не желае да се разделя с него на този етап.