Старши треньорът на "Левски" Антони Здравков коментира днешната контрола срещу Виктория (Пилзен). "Сините" продължиха слабото си представяне в контролите на кипърска земя, като днес допусна трето поредно поражение - 0:3 от чешкия тим.

"Нашият отбор в голяма част от мача играеше добре. Не мога да си обясня съдийството на този човек, който беше дошъл да свири мача. Допусна всякакви грубости на чехите. Добре, толерира Виктория. Видяхте какво ритане и какво блъскане. Вкараха ни гол с ръка, всички го видяха, само съдията не го видя. Това не беше мач, а беше смешка от страна на съдията”, избухна Сухия.

Той потвърди, че със сигурност Антон Огнянов има скъсани връзки, но той очаква и кракът на крилото да е счупен след много грубо влизане на Вагнер в началото на срещата. Така бившият капитан на Любимец ще се подложи на операция и въобще може да не играе до края на сезона.

"Доколкото знам скъсани връзки и съмнения за външна фрактура. Чакаме да се обадят от болницата да разберем дали има счупване. 100% ще бъде опериран. От това, което видях аз, мисля, че има и счупване. Аз съм доволен от играта на отбора. По този начин да играеш и да губиш се случва веднъж на 100 пъти, на нас ни се случи, но съдията също има вина за нашата загуба. Нашата работа не е свършила, а нямахме вина за една част от головете, които допуснахме”, подчерта Здравков.